Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Denna vecka ska jag unna mig

Jag känner att vi börjar landa lite i det här året nu. Det kan ha att göra med att det är den första riktiga dagen då alla är på kontoret här i Åre och det är lite mer business as usual än det varit på länge. Jag har, till skillnad från övriga landet känns det som, jobbat i princip varje dag under jul och nyår. Det har ju varit högtryck i fjällen och i Åre kan man lugnt säga.

Den här måndagen välkomnade mig med -20 grader, snöfall och stormvindar. Jag valde ändå att promenera till jobbet. Det bet i benen och det bet i kinderna men det är inget jag inte överlever.

Och så passade jag på att anmäla mig till en kul kvällsgrej på torsdag: Houdini bjöd in till att ta sig för egen maskin upp till Vita Renen på kvällen och det lät för kul för att tacka nej till. Jag kommer att gå med mina snöskor uppför Renfjället men det går också att ta skidorna.

Jag tänker att den här veckan ska jag överlag unna mig kul grejer. Det ska bli en kanonvecka helt enkelt. Typ sådana här saker tänker jag mig:

> åka skejt på isen (check på den redan, eftersom jag smygstartade igår!)

> åka klassisk längdskidåkning (jag har hört att såväl Edsåsdalen som STF Storliens Fjällgård har fina spår just nu)

> landa på mattan i yinyoga (längt på denna!)

> maxa hjärtat i ett gäng backintervaller med stavar

> ta in några redskap och köra styrka medan vinden viner där ute

> riva av några intervaller på min trainer (görs med fördel när det är storm ute)

> cykla ett distanspass på crossen (får bli när minusgraderna lugnat ner sig lite)

Dessutom kommer min bror till Åre när arbetsveckan börjar gå mot sitt slut. Vi ska fortsätta filma The Freedom Series så det kommer bli en fullspäckad helg både dagtid och kvällstid. Det finns väl inget mer att säga än att ”bring it”!

IMG_9744 sara buustamon

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  Amelia Widell
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Flora Wiström
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Johan Hurtig
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Man
  Kevin Triguero
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Träningsglädje
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Linn Eklund
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Sanna Fischer
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Man
  Viktor Frisk
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Philip Conradsson