Det smällde till redan när vi gick hem från byn inatt. Jag pratar om kylan. Från lite lagom kallt till typ -16 som det är just nu. Iskristallerna ligger vackert i luften och näshåren fryser till is när man öppnar dörren. Det är inte väder för intervaller ute på vägarna direkt, men det är väder för en fantastiskt mysig lucia.

Vi drog några åk i backen igår. “Fältarbete” kallar jag det för. VM8:an öppnar klockan 8 och det passar mig alldeles ypperligt med några åk innan jobbet.

Det är riktigt coolt hur vanliga åker i backen till höger och världens bästa åker i backen till vänster alldeles samtidigt. Igår var det damernas och herrarnas storslalom med Sara Hector på en andraplats – sin första pallplats i karriären. Idag är det damernas slalom som fortsätter med herrarnas slalom imorgon. Vi fortsätter heja på svenskarna. Fast idag gör vi det faktiskt inomhus…

Igår kväll var vi inbjudna till premiären av nya Årehyddan, som bland annat ägs av Magdalena Forsberg. Yes, skidskytten. I det senaste numret av Women’s Health listade jag just Årehyddan som ett av de mest spännande sakerna i Åre den här säsongen. Lite senare gick vi ner och käkade på Fjällpuben där Marcus Aujalay gick runt och hälsade på gästerna vid borden.

När vi promenerade hemåt var det kallt, och idag eldar vi som sjutton i kaminen.

[insert]världscup i åre[/insert][insert]världscup i åre[/insert][insert]marmot[/insert][insert]världscup i åre[/insert][insert]årehyddan[/insert][insert]årehyddan[/insert]

0