Trots att jag ofta är ute och äter på restaurang i Åre så har jag långt ifrån varit på alla ställen som finns att äta på. Det finns ett utbud av ställen att gå till så att det räcker och blir över om man säger så. Supper i Åre är ett exempel. Oklart varför, men Supper har alltid fallit på målsnöret när andra alternativ lockat mer.

Idag tog jag med mig Åsa, Viktor och Pernilla och gick dit. Ett bra beslut skulle det visa sig. Deras vegetariska vårrullar med gruyere, som finns på förrättsmenyn på Supper, är en riktig hit!

Deras koncept är att man beställer in en rätt som delas på fyra, så därför blir det ett gäng olika saker man smakar under en middag. Om man gillar tapastänket ska man också gå till Vinbaren i Åre. Deras miniburgare med taleggio och tryffelmajo – jag dör!

[insert]supper åre[/insert][insert] supper åre[/insert][insert] supper åre[/insert][insert] supper åre[/insert]

0