Välkommen hem till mig. Det låter väldigt bra och charmigt om jag sa att det var en liten stuga på fjället med farstukvist och så.

Riktigt så är det inte, även om det är precis en sådan stuga jag längtar till när det är lite för mycket som händer i mitt liv.

Min ”stuga på fjället” är en rätt så ny lägenhet med golvvärme i badrummet och ekparkett. Men vinden kan vina runt knuten även här. Om jag inte minns fel så var det precis vid den här tiden för ett år sedan som Ivar drog förbi.

När jag tittar ut genom fönstret så ser jag Åresjön och Renfjället utanför fönstret. Ibland lyser månskenet upp berget och skogen. Just nu är det VM8:ans otroliga ljus som gör att det inte riktigt är så mörkt här som det egentligen skulle vara.

Det är mest trångt i köket. Här samsas diverse alternativa mjöler och ovanför spisen har jag två skålar med sådant som behövs när jag ger mig iväg på äventyr på fjället. I löparskor sommartid, eller på skidor och snöskor nu i vinter.

[insert]clif bars[/insert]

I vardagsrummet samsas allting som man aldrig vet var man ska göra av. Laptops, bläckpennor, brev från banken, kameror, sladdar, podutrustning…

[insert]pod utrustning[/insert]

Badrummet är stort så här har jag en tendens att lämna kvar grejer lite för länge, typ resväskor och hörlurar och ytterjackor. Det är också ett populärt hangaround för min tvätt som väntar på att vikas. I somras köpte jag den här tvålen från Särdals Kvarn i Halmstad. Ett härligt sommarminne!

[insert][insert]hemma badrum[/insert]

Är det fler än jag som använder bastun som förråd? Jo jag tänkte väl det. Vintertid är det här mina vallagrejer huserar, och eftersom jag planerar att bli en åretomcyklist så står mina cykelprylar kvar precis där jag lämnat dem i somras. Ska man kanske ha annan olja för minusgrader än wet och dry lube?

[insert][insert]muc off[/insert]

Och så var det storyn med min duschtvålsobsession. Jag älskar duschtvålar. Denna kommer från Nourish och har mycket citrus i tonen, en favoritdoft i duschen!

[insert][insert]nourish[/insert]

Ja, det var några snapshots på saker hemma hos mig. Jag lär återkomma med fler!

0