Efter många inlägg om 2014 tänkte jag ägna ett par rader åt 2015. Önskedrömmar, alltså mer långsiktiga planer i min värld, kommer jag förmodligen skriva om hela året men här är mina konkreta målsättningar för kommande år:

TRÄNINGSGLÄDJE

> Fördjupa min internationella satsning och mitt nätverkande utanför Sveriges gränser och förtydliga mitt bloggande och mitt bloggjag.

> Intensifiera podden Träningsglädje TALKS och ge den mer kärlek.

> Konkretisera och utvärdera om mitt koncept som jag länge haft i huvudet, som involverar tryckta pärmar och föreläsningsturné, är något jag ska ta action på – och hur det i sådana fall ska formas och förverkligas.

> Fortsätta med och framförallt utveckla The Freedom Series.

HÄLSA

> Sänka prestationskraven på mig själv och sänka de krav som jag lägger på andra. Mer “good enough” i mitt liv när det gäller sådant som jag själv inte kan påverka. Men givetvis fortsätta leverera över förväntningar på det stora hela. Den mentala balansen är klurig.

> Åtgärda ryggen. Detta har jag jobbat med hela 2014 och ännu har ingen expert hittat lösningen. Mitt liv står inte och faller med en orörlig rygg men styrketräningen och mycket av den högintensiva träningen har gått i stå de senaste 12-24 månaderna på grund av den.

> Träna mer. 2014 var ett fint upplevelseår men jag vill ha mer fokus och disciplin i mitt liv.

UPPLEVELSER

> Cykla mer. Landsväg och cross, hela året.

> Springa mer och utgå från den här drömlistan. Snälla, fyll på!

> Fortsätta med SUP, stand up paddling, i sommar.

> Gå utanför boxen mer. Lite otydligt men det är glasklart i mitt huvud så det kommer bli mer konkret för er när jag agerar på det, för det hamnar givetvis i bloggen.

YRKESMÄSSIGT

> Gräva ner mig i e-commerce för att utveckla mina digitala kompetenser. Jag har funderat länge på exakt vad jag vill bli bättre på och e-handel känns som en brunn som blir djupare och djupare samtidigt som den svämmar över med potential.

> Jag har också, för första gången, satt ett inkomstmål. Inte i lön men i omsättning utifrån mitt företag. Pengar är inte, och har inte varit, min största drivkraft så detta mål är mest relevant när jag känner att pengar är kul. Mina tydligaste drivkrafter är frihet och utveckling – men pengar behövs. Jag tycker inte att det är fult att tjäna pengar så länge man gör bra saker med de pengar man tjänar (något som jag pratade om i den här podden).

ÖVRIGT

> Se mer film.

[insert]sara ullådalen åre craft sportswear[/insert][insert] sara ullådalen åre craft sportswear[/insert]

0