Jag är så sjukt nöjd att jag köpte en trainer förra året. Ja, en grej att ha min racer på alltså – så att jag kan cykla inomhus. Trots att jag knappt erkände det för mig själv så var jag lite rädd för att det skulle bli en grej som bara står och samlar damm men det har den inte gjort. Istället har den erbjudit riktigt kvalitativ träning kvällar som igår när det yr snö utanför dörren och man vill svettas i hemmavärmen.

En riktigt bra grej med trainern är att jag cyklar på min egen cykel som jag tränar på ändå, med riktigt bra inställningar (eftersom jag gjort en bikefit) och framförallt bra utrustning. Cykelskor (SL) och hela köret.

Enda kruxet var kanske att jag cyklade med lurar kopplade till min Macbook eftersom min Spotify tydligen inte vill synka till telefonen. Jag svor åt det ett tag, men I’m over it. Det är typ dagens värsta.

4 låtar från min Spotify som fick benen att bubbla lite av glädje:

> Beautiful pain – Eminem feat. Sia

> Dangerous – David Guetta feat. Sam Martin

> Titanium – David Guetta feat. Sia

> Just give me a reason – Dynamix music

[insert]cykla trainer[/insert][insert]cykla trainer[/insert]

0