Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina målsättningar för 2015

Efter många inlägg om 2014 tänkte jag ägna ett par rader åt 2015. Önskedrömmar, alltså mer långsiktiga planer i min värld, kommer jag förmodligen skriva om hela året men här är mina konkreta målsättningar för kommande år:

TRÄNINGSGLÄDJE

> Fördjupa min internationella satsning och mitt nätverkande utanför Sveriges gränser och förtydliga mitt bloggande och mitt bloggjag.

> Intensifiera podden Träningsglädje TALKS och ge den mer kärlek.

> Konkretisera och utvärdera om mitt koncept som jag länge haft i huvudet, som involverar tryckta pärmar och föreläsningsturné, är något jag ska ta action på – och hur det i sådana fall ska formas och förverkligas.

> Fortsätta med och framförallt utveckla The Freedom Series.

HÄLSA

> Sänka prestationskraven på mig själv och sänka de krav som jag lägger på andra. Mer ”good enough” i mitt liv när det gäller sådant som jag själv inte kan påverka. Men givetvis fortsätta leverera över förväntningar på det stora hela. Den mentala balansen är klurig.

> Åtgärda ryggen. Detta har jag jobbat med hela 2014 och ännu har ingen expert hittat lösningen. Mitt liv står inte och faller med en orörlig rygg men styrketräningen och mycket av den högintensiva träningen har gått i stå de senaste 12-24 månaderna på grund av den.

> Träna mer. 2014 var ett fint upplevelseår men jag vill ha mer fokus och disciplin i mitt liv.

UPPLEVELSER

> Cykla mer. Landsväg och cross, hela året.

> Springa mer och utgå från den här drömlistan. Snälla, fyll på!

> Fortsätta med SUP, stand up paddling, i sommar.

> Gå utanför boxen mer. Lite otydligt men det är glasklart i mitt huvud så det kommer bli mer konkret för er när jag agerar på det, för det hamnar givetvis i bloggen.

YRKESMÄSSIGT

> Gräva ner mig i e-commerce för att utveckla mina digitala kompetenser. Jag har funderat länge på exakt vad jag vill bli bättre på och e-handel känns som en brunn som blir djupare och djupare samtidigt som den svämmar över med potential.

> Jag har också, för första gången, satt ett inkomstmål. Inte i lön men i omsättning utifrån mitt företag. Pengar är inte, och har inte varit, min största drivkraft så detta mål är mest relevant när jag känner att pengar är kul. Mina tydligaste drivkrafter är frihet och utveckling – men pengar behövs. Jag tycker inte att det är fult att tjäna pengar så länge man gör bra saker med de pengar man tjänar (något som jag pratade om i den här podden).

ÖVRIGT

> Se mer film.

sara ullådalen åre craft sportswear sara ullådalen åre craft sportswear

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • […] En av mina målsättningar inför 2015 är att leva lite mer utanför lådan. Typ som igår kväll: nyss hemkommen och det var mörkt och lite kallt. Det hade varit så himla enkelt att bara stanna i soffan. Men jag ryckte upp mig och cyklade en sväng på crossen. Ljudet när dubben greppar tag om isen på vägbanan är faktiskt rätt ljuv musik i mina öron och det var en skön vinterkväll där ute. Dessutom helt söndagslugnt. Livet utanför lådan bjuder på rätt sköna upplevelser. […]

  Outside the box - Träningsglädje 2015-01-26 07:36:10 http://www.traningsgladje.se/2015/01/outside-box/
  Svara
 • […] skrev ett inspirerande blogginlägg om hennes målsättningar inför 2015. Vilket fick mig att börja fundera över mina egna. Insåg […]

  Målsättningar, värdeord och värderingar – * 2015 * – | EHRNHOLM.SE – En aktiv livsstil 2015-01-05 18:14:28 http://ehrnholm.se/2015/01/05/malsattningar-vardeord-och-varderingar-2015/
  Svara
 • Vilka inspirerande och coola mål! Så rätt Sara som alltid 🙂

  Svara
 • I love these goals! I hope your back gets better too, and I love your last sentence…”The journey is the reward”, yes indeed! Happy New Year!

  Angie Scheie 2015-01-02 01:37:39 http://www.chasingmyhalo.com
  Svara
 • Alltså, dina mål är inte direkt olika mina egna… 🙂 E-handel är spännande, det tror jag är en bra satsning. Jag har jobbat med det på IKEA ett tag och det är verkligen precis som du säger stor potential och det kräver MYCKET resurser. Det koncept du funderar på låter mycket spännande, det ser jag fram att höra mer om framöver. Jag tror 2015 kommer bli ett riktigt bra år. Stor kram och Gott Nytt År Sara!

  Nellie 2014-12-31 18:14:43 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Liselotte: haha, jag ska göra mitt bästa!! klart man får vara ego – det tar jag som en komplimang!!

  Sara 2014-12-31 16:47:12
  Svara
 • Bra grejer!

  Rent egoistiskt kan jag nog tycka pod-punkten låter bäst 😉 Å kanske lite filmrecensioner?
  (men både hälos- och företagsinspon är såklart också värt att återkomma till!)

  Liselotte 2014-12-31 16:05:07 http://liselotte.livskick.nu
  Svara
 • Camilla: tusen tack Camilla!

  Madelaine: hahaha nä att vara sysslolös är inte min melodi. Tusen tack och gott nytt till dig med!!

  Marja: tackar – ser fram emot ditt år också, vilket äventyr det kommer bli!

  Sara 2014-12-31 15:47:30
  Svara
 • Vilka härliga målsättningar du har satt för det nya året! Gott nytt!

  Marja - Baka Sockerfritt 2014-12-31 10:42:01 http://bakasockerfritt.se
  Svara
 • Oj vilken lista. Inte en chans att du blir sysslolös nästa år ;). Du är fantastisk.
  Önskar dig all lycka till.
  Gott nytt år.

  Madelaine 2014-12-31 08:46:55 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Du är som alltid så inspirerande!

  Camilla 2014-12-31 06:57:37 http://camillatranar.com
  Svara
 • Rae: that is so true, thank you!

  Anneliten: tusen tack för fina ord och för att du hänger kvar vid mig och den här bloggen, det gör mig otroligt glad!

  Sportmamma: vad kul att du lyssnar – det blir mer pod 2015!!

  Åsa: tack fina du

  Rund är också en form: tack vad fint sagt, tror det ligger i generna. hinner och hinner, jag prioriterar nog annorlunda. det finns mycket som jag inte hinner också, fast jag ser det inte som att jag inte hinner – utan att jag inte vill tillräckligt mycket.

  Ida: tack snälla du!

  Maria: yes, I know the feeling. Thank you!!

  Sara 2014-12-30 23:24:19
  Svara
 • Hello Movie Lover! The international identity is something that I’ve been working on for a while, being almost new in Canada I really have to focus and put effort on growing. Hope you have a very happy new year.

  Maria Aldrey 2014-12-30 23:01:21 http://mariaaldrey.com/marias-blog
  Svara
 • Lycka till med dina 2015-mål!! 🙂

  Ida 2014-12-30 20:21:53 http://traningsblogga.wordpress.com
  Svara
 • Wow! Jag blir imponerad av dina mål! Du är en oerhört driven person! Fantastiskt! 🙂
  Jag skulle vilja göra minst lika mycket men jag hinner inte… Hur hinner du? ”Hemlighet”, finns det en sådan? 😉
  Prioritering, förstår jag. Men om det ändå inte känns som att tiden räcker till..?

  Gott nytt…!
  Kram M

  Rund är också en form! 2014-12-30 18:49:03 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Inspirerande Sara!

  Åsa 2014-12-30 17:58:39 http://ehrnholm.se
  Svara
 • Ja! Härliga målsättningar. Jag lyssnar på ”Träningsglädje Talks” och tycker jättemycket om din podd, och din blogg såklart.

  Det är INTE fult att tjäna pengar. Pengar är frihet att leva det liv man vill plus att man blir en gladare, trevligare och mer hjälpsam människa när man känner ekonomisk trygghet. Heja heja!

  Sportmamma 2014-12-30 17:39:51 http://sportameramamma.blogspot.se/
  Svara
 • Du är härlig du! Jag har följt dig ett tag och du har alltid varit klok. Över tiden tycker jag dessutom att du blivit snällare mot dig själv (i alla fall den person som syns i bloggen) och det tycker jag är underbart. Livet är för kort för något annat you know. Hoppas ditt 2015 blir underbart och att du ger oss bloggläsare fortsatt möjlighet att förundras över underbara bilder, tänkvärda texter och tips på aktiviteter och prylar.

  anneliten 2014-12-30 17:00:54 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
  Svara
 • It sounds like you have a great 2015 planned ahead of you and I think the most important goal on here is to lower expectations and be ”good enough.” We often put way too much stress on ourselves and place expectations so high that we could never really even meet them even if we tried! They are also expectations we would never place on other people so we really all need to learn to not be so hard on ourselves!

  rae of love from berlin

  rae 2014-12-30 16:30:34 http://www.lovefromberlin.net/
  Svara
 • Kari: mycket av det där är redan gjort, dessvärre. tråkigt när man har grejer som ingen förstår sig på, blir ju så mycket mer problematiskt då…. hade varit underbart att vara ett ”standardfall”. 😉 skulle i och för sig inte byta ut min rygg mot ett löparknä även om det senare är lite mer standard.

  Sara 2014-12-30 14:54:41
  Svara
 • Jag skulle kunna skriva en bok om saker man kan göra för att rehabba en trasig rygg (även om jag själv ju har haft blandad framgång!) men några tips är att jobba med andningen (en korrekt andning ger mer rörlighet i bröstryggen och aktiverar bukstödet), få hjälp av en sjukgymnast eller en bra PT för att se till att styrketräningen är bra, jobba med Red Cord (gärna också för diagnos, tex på Access Rehab), röngta för att kolla hur diskarna mår, springa i Hoka One One och undvika asfaltslöpning, göra en screening (finns också på Access Rehab) för att se var kroppen är i obalans och hur det skall rättas till. Nu vet jag ju inte vilka symptom du har men det kanske är något tips som är relevant för dig!

  Bra lista förresten!

  Kari 2014-12-30 14:49:23 http://forskojsskull.se/
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk