På fredag morgon åker jag till Paris med min familj. Jag ansvarar för bra frukostställen – har du något bra tips på frukost i Paris att dela med dig av? Vi kommer vara där från fredag till söndag så vi har två frukosttillfällen, och den ena är redan bokad.

Ett tips som jag fått från många håll är att äta middag på Buvette så det ska vi försöka göra. Och gå på bland annat Musée de l’Orangerie. Jag vill dessutom gärna mysa på gatorna i Marais och äta en riktigt god macaron!

Har du varit i Paris? Vad får jag inte missa? Jag tar gärna emot tips på mysiga caféer, butiker och kvarter!

Det Paristips jag har till andra som är på väg till Paris, eller är sådär särskilt förtjust i stan, är att följa @parisinfourmonths på Instagram med duktiga Carin Olsson som tar fantastiska bilder. Det har runt 400 000 följare märkt. Jag med.

(English translation available here while we’re working on the new setup)

[insert]paris pinterest[/insert]

0