Imorgon ska det tydligen snöa som fan i Åre, bokstavligt talat. Och lagom till jag kommer hem ska det bli -13 grader eller något sådant. Vinterpeppen hörrni, känner ni den? Inte slask och gråmudd, utan soliga och krispiga och vita dagar. Den vintern vill jag ha!

På Facebook finns en hel hög med utmaning att ta sig an för den som vill ha pepp i både allmänhet och synnerhet. I min egen grupp funderar jag på vad för kul vi ska hitta på innan jul – gruppen brukar ju vara kryddad med både den ena och den andra utmaningen. Vad tycker du att vi ska göra? Kanske en adventsbucketlist – precis som den här för hösten? Eller något annat?

Jag har också gått med i en grupp som heter “34 skidpass på 2 månader”. Jag har stora skidplaner för vintern. Det måste man nästan ha när man bor på en skidort. En av grejerna jag verkligen, verkligen vill göra i vinter är att börja med skate så när jag kommer hem ska jag se till att införskaffa mig rätt utrustning! Sedan ska jag boka mig lite skidlektioner.

[insert]längdspår åre björnen skidcenter[/insert][insert] längdspår åre björnen skidcenter[/insert]

0