(English translation available here while we’re updating the new setup)

Jag blandade havregryn, havremjölk, gojibär och vaniljpulver och hällde i en burk igår kväll. Burken fick stå i kylen över natten och imorse var allting klart, utan att jag gjort ett dugg mer. Enkelheten i overnight oats alltså! Perfekt variation för den som tröttnat på chiapudding.

Det roliga i alla sådana här frukostalternativ är kreativiteten i toppingen. Tänk lager på lager, precis som när du klär dig för en kall vinterdag.

Ovanpå min havreblandning lade jag ett tjockt lager hallon. Hallon är gott! Ovanpå mitt hallonlager lade jag en klick hallonkvarg som bidrog till den härligt krämiga och lena konsistensen. På toppen skivade jag en bit av en banan och så strösslade jag över kokosflarn. Slutligen – några varv med min chokladagave.

Voilá, en frukost som nästan ser ut som en efterrätt. Med havre, goji och hallon och en lyxig smak från vanilj, kokos och lite, lite choklad.

[insert]overnight oats[/insert][insert] overnight oats[/insert]

0