Vi har landat, checkat in och krupit till kojs. Vi blev välkomnade med fyrverkeri i Central Park när vi satt som bäst i taxin som styrde mot Broadway och 77:e gatan. Såhär högt upp har vi aldrig bott förut, men jag tror jag gillar det! Särskilt eftersom NYLO hotel som vi bor på ligger granne med såväl en yogastudio som Soul Cycle och typ Sephora och Equinox. Än så länge känns NYLO som ett rätt bra hotell i New York; inte så flådigt och snyggt som The James i SoHo – men helt klart good enough. Lite likt Hudson Hotel vid Columbus Circle (granne med Central Park) som vi bott på många gånger.

Kvällens middag blev på AG – vi var här i våras också, eftersom vi läst att några av stans bästa burgare serveras just här. AG är en enkel men kul kvarterskrog utan krusiduller. Det funkar fint att slinka in oduschad från flyget och med sneakers som sett sina bästa dagar! Jag passade på att beställa in en salted caramel shake till min latinoburgare med guacamole. Mums!

[insert]nylo hotel nyc[/insert][insert] ag upper west[/insert][insert] nylo hotel nyc[/insert][insert] nylo hotel nyc[/insert][insert] nylo hotel nyc[/insert][insert] nylo hotel nyc[/insert]

0