Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Premiär

Imorse var det äntligen, äntligen premiär för mina första åk i slalompjäxorna och jag sitter här glad i hela kroppen nu. Vilken helg detta har varit – tack som tusan Idre och Honda för alla upplevelser jag tar med mig härifrån. Och inte minst mitt eminenta sällskap Katta som hängt med på allt och berättat om hennes barndom häromkring.

Skidläraren Elin tog med mig upp i backen imorse och fick mina rostiga skidåkarben att hitta rätt i svängarna. Det är en sak jag älskar med alpin skidåkning – man kan alltid bli bättre och det är sjukt kul att åka med skidlärare oavsett hur bra eller van skidåkare man är. Det är lite som en PT, bara för att man ”kan” träna så ger en bra personlig tränare så många fler dimensioner till träningen.

Nu ska vi snart packa in i bilen och åka hemåt. Glada och lyckliga i hela systemet. Jag ska fortsätta fylla på med frisk fjälluft hela vintern och är lite nyfiken på vad du gör i vinter. Kommer du åka till fjälls?

idre week of fun Skidkläder // Marmot (freerider pant & jacket)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • yah!! That’s so awesome. I’m hoping to ski this weekend and can’t wait. I love when the ”bug” hits you

  Ursula 2014-11-24 20:36:20 http://northernambitions.com
  Svara
 • Avis!!!

  Miranda 2014-11-23 23:05:37 http://Www.laddatliv.com
  Svara
 • Underbart! Här går vi och väntar på snön… Ska börja vintercampa vilket innebär att det blir mycket ”åka nerför”, tyvärr inte i fjällen men hoppas kunna göra en fjällresa också framåt vårvintern…:)

  AktivaDagar 2014-11-23 22:06:40 http://aktivadagar.com
  Svara
 • Svar: Ja det blir kul 🙂 Äldsta syrran fyller 40 år, så det blir storkalas.

  Mari 2014-11-23 21:04:39 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Mari: yey KUL!!

  Sara 2014-11-23 19:47:59
  Svara
 • Yes. Till Åre helgen 12-14 dec 🙂

  Mari 2014-11-23 19:14:12 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Jeanna: ja det borde du 🙂

  Annelie: vad härligt!!

  Ida: ajdå, låter inte så kul. hoppas du får bättre minnen nästa gång!

  Nellie: jag med!

  Pilla: det är det också 😉

  Antonia: vilken typ av tips vill du ha? delar gärna med mig!!

  Emilia: hoppas det kommer mycket snö snart!

  L: låter så härligt!

  Lina: vad härligt, hoppas på mycket snö!

  Annika: haha riktig Annikajacka!

  Sara 2014-11-23 18:53:21
  Svara
 • ÄLSK på jackans färg!

  Annika 2014-11-23 18:28:41 http://strongday.se
  Svara
 • Jag bor i Malmö men min hemstad är Östersund och jag ska upp drygt två veckor över jul och nyår. Och då ska det jäklarimig åkas längdskidor (och tentapluggas men det vill jag inte tänka på nu). Tror inte det blir något utförs, ska jag åka utförs vill jag ha bra åkning och backen i stan är inte superskoj. Men längdskidor finns hur mycket som helst i och nära stan så det kommer bli kanon. Om det är snö såklart. Sedan hoppas jag på att åka upp igen en bit in på nästa år så jag får lite vårvinter och ännu mer skidåkning. Sedan är det roligt att det bor en del elitskidåkare i stan så ibland svischar dom förbi mig i spåret.

  Lina 2014-11-23 16:22:16
  Svara
 • Ja, med fjellene så nært, så skal det vanskelig gjøres å ikke dra til fjells 😉 Jeg bruker som oftes å gå til fjells, dvs. på fjelleski og gå på tur, gjerne innover i fjellet der hvor det er mulig. Denne vinteren blir det også noe alpint, både i fjellet og i bakken. Favoritten er likevel fjellski, sekk på ryggen og en hel dag ute på tur 🙂

  L 2014-11-23 14:47:08
  Svara
 • Dina senaste inlägg gör ju att jag bara vill ut i snön (som inte finns, men ändå!). Det blev däremot en promenad med en mycket blyg sol som kikade fram. Nu är det dags för lite söndagsjobb. Har man latat sig under veckan får helgen agera nödlösning 🙂 Fast det är rätt mysigt att jobba helg också 🙂

  Emilia 2014-11-23 14:42:06 http://enemilia.se
  Svara
 • Jag åker till Åre både över nyår och över sportlovet, och vem vet – kanske ytterligare en gång på vårkanten. Delar din kärlek till det magiska stället! Men jag undrar, har du några nyårsspecifika Åretips? Har aldrig varit där kring nyår förut nämligen.

  Antonia 2014-11-23 13:00:41
  Svara
 • Wow, ser helt fantastiskt ut!

  pilla 2014-11-23 12:39:21 http://pernillabredolt.com
  Svara
 • I wish! Jag har fortfarande hoppet kvar om att det blir en kall och lång vinter så vi kan ta en spontan trip till våren.

  Nellie 2014-11-23 12:07:39 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Verkar fantastiskt!
  Jag åkte slalom en gång när jag var ca 14. Det blev störtlopp av det hela och sedan ramlade jag från liften också..
  Men verkar fantastiskt iaf! 😀

  Ida 2014-11-23 12:00:37 http://traningsblogga.wordpress.com/
  Svara
 • Det blir 2 veckor i Idre över jul och nyår för min del. Jag ser verkligen framemot en massa skidåkning både på längden och utför. Nu håller jag bara tummarna för att det ska komma en massa snö 🙂

  Annelie 2014-11-23 11:04:49
  Svara
 • Nä, fast jag önskar ofta att jag skulle. Har bara testat utförsåkning några gånger och är alldeles för feg. Borde gå en kurs. Lockas dock mycket av tanken, ser alltid fantastiskt ut och fattar grejen.

  jeanna 2014-11-23 10:52:43 http://minatraningstajts.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger