Imorse var det äntligen, äntligen premiär för mina första åk i slalompjäxorna och jag sitter här glad i hela kroppen nu. Vilken helg detta har varit – tack som tusan Idre och Honda för alla upplevelser jag tar med mig härifrån. Och inte minst mitt eminenta sällskap Katta som hängt med på allt och berättat om hennes barndom häromkring.

Skidläraren Elin tog med mig upp i backen imorse och fick mina rostiga skidåkarben att hitta rätt i svängarna. Det är en sak jag älskar med alpin skidåkning – man kan alltid bli bättre och det är sjukt kul att åka med skidlärare oavsett hur bra eller van skidåkare man är. Det är lite som en PT, bara för att man “kan” träna så ger en bra personlig tränare så många fler dimensioner till träningen.

Nu ska vi snart packa in i bilen och åka hemåt. Glada och lyckliga i hela systemet. Jag ska fortsätta fylla på med frisk fjälluft hela vintern och är lite nyfiken på vad du gör i vinter. Kommer du åka till fjälls?

[insert]idre week of fun[/insert] Skidkläder // Marmot (freerider pant & jacket)

0