Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Världen är vacker

Ni vet det där magiska decemberljuset som jag pratade om i min senaste pod? Det är verkligen på väg. Ljuset som är så frostigt och krispigt och alldeles gnistrande. När solen knappt bryter igenom och när färgerna är som ljuva pasteller i vinternyans. Det är mörkt fastän det är alldeles ljust med toner i lila, orange och rosa. Det är så vackert så det gör ont. Dessutom extra vackert när frosten bitit sig fast i husväggar, grenar och gräs på marken.

För någon vecka sedan bar jag hem en stor låda från posten. I två kilometer knatade jag med 10 kilo flyttkartong under armen. Sedan hade jag lilla julafton här hemma.

Årets skidkläder från Marmot låg i lådan och jag har hittat ett par nya favoritbyxor: Marmot Slopestar Pant. Mina favoriter sedan tidigare är Marmot Freerider Pant som jag också gillar extremt mycket. Jackan på bild är Marmot Val D’Sere Jacket. Tröjan är i merinoull från Smartwool. Jag är så redo för vinter och skidsäsong som man kan bli!

åre marmot slopestyle pant val d'sere jacket marmot slopestyle pant val d'sere jacket marmot slopestyle pant val d'sere jacket marmot retro trucker hat åre

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Ja, men det är ju magi! Och du får mig till och med att längta efter snö, vilket är en bedrift i sig…
  Magi och åter magi!

  Katarina 2014-11-20 12:03:15 http://katarinaratcliffe.se
  Svara
 • Underbart vackert! Nu längtar jag till Åre när jag ser detta och till härliga Paris när jag läste ditt inlägg om det!

  Karin FitnessochHälsa 2014-11-19 21:24:07 http://www.fitnessochhalsa.se
  Svara
 • Mia: tusen tack

  Betty: visst är den!

  Emilia: kul att du gillade!! 🙂

  Sara 2014-11-18 21:47:27
  Svara
 • Önskar att de där färgerna kunde komma lite söderut också. Här är det alla nyanser av grått som gäller. Du – jag lyssnade på ett av dina pod-tips, om WordPress missar och tips – skitbra! Jag är inte heller särskilt teknisk, men här hängde jag med på nästan allt. Så tack!

  Emilia 2014-11-18 20:47:26 http://enemilia.se
  Svara
 • Mycket vacker <3

  Betty -the B-ROOM 2014-11-18 20:16:32 http://b-room.se/blogg
  Svara
 • Superhärliga bilder!

  Mia 2014-11-18 19:08:01 http://attbevara.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk