Ni vet det där magiska decemberljuset som jag pratade om i min senaste pod? Det är verkligen på väg. Ljuset som är så frostigt och krispigt och alldeles gnistrande. När solen knappt bryter igenom och när färgerna är som ljuva pasteller i vinternyans. Det är mörkt fastän det är alldeles ljust med toner i lila, orange och rosa. Det är så vackert så det gör ont. Dessutom extra vackert när frosten bitit sig fast i husväggar, grenar och gräs på marken.

För någon vecka sedan bar jag hem en stor låda från posten. I två kilometer knatade jag med 10 kilo flyttkartong under armen. Sedan hade jag lilla julafton här hemma.

Årets skidkläder från Marmot låg i lådan och jag har hittat ett par nya favoritbyxor: Marmot Slopestar Pant. Mina favoriter sedan tidigare är Marmot Freerider Pant som jag också gillar extremt mycket. Jackan på bild är Marmot Val D’Sere Jacket. Tröjan är i merinoull från Smartwool. Jag är så redo för vinter och skidsäsong som man kan bli!

[insert]åre[/insert][insert] marmot slopestyle pant val d'sere jacket[/insert][insert] marmot slopestyle pant val d'sere jacket[/insert][insert] marmot slopestyle pant val d'sere jacket[/insert][insert] marmot retro trucker hat[/insert][insert] åre[/insert]

0