Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sista dagen i NYC

Dagarna i New York är över för denna gång och just nu sitter vi på ett KLM-flyg hem till Sverige via Amsterdam. Jag kollar förmodligen på en film om pingviner och isbjörnar med den klassiska David Atterborough som berättarröst. Snabba Fötter har med allra största säkerhet kastat av sig både skor och strumpor och sitter halva tiden med fötterna under rumpan – precis så som barn gör. Och innan avgång har vi skålat i prosecco och avslutat en riktigt bra långhelg i NYC.

Morgonen började med frukost på Friend of a farmer på 3rd/19th. Jag åt en trave blåbärspannkakor, drack en juice på grönkål, äpple och ingefära och franskpressat kaffe på det. Sedan korsade vi Manhattan till fots och gick in i en och annan butik på vägen. Till exempel ABC Home (tack för tipset Emelie, vilket ställe!) på Broadway – mittemot Paragon sports – Muji och Anthropologie i Chelsea Market.

Trots att vi åker en del tunnelbana så har vi snittat runt 20 000 steg per dag. Efter den långa shoppingpromenaden åkte vi upp till Bryant park och satt i solen och kollade på alla som åkte skridskor i #wintervillage. Julskyltningen har börjat komma igång och jag gick runt och kollade på alla överdådiga julgranskulor i de små butikerna däromkring.

Lite senare tog vi tunnelbanan upp till Upper West igen och åt en tidig middag på Shake Shack, detta hyllade hamburgerställe som verkligen lever upp till namnet om du frågar mig.

Sedan hämtade vi vårt bagage på Nylo och hoppade in i en av hotellets bilar och åkte till flygplatsen. Och så var det med den härliga New Yorkresan som faktiskt bjöd på finare väder än jag trodde, även om marathonlöparna hade lite otur. I andra delar av USA är snön tidig och vissa ställen har öppnat upp för rekordtidig skidåkning.

friend of a farmer nycfriend of a farmer nyc friend of a farmer nycträningsglädje nyc anthropologie nyc anthropologie nyc chelsea market chelsea market bryant park ice skating shake shack nyc nylo hotel nyc klm business lounge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Emring & J: tackar!!

  Mari: klart du måste!

  Marja: tusen tack!

  Coach Milla: hoppas du snart får åka dit!!!

  Erika: hahaha han tycker nog faktiskt att det är rätt så bekvämt! ska be att han skriver ett inlägg om det. 😉

  Sara 2014-11-06 13:43:39
  Svara
 • Hahah! Varför gör Kenth så? Det låter ju jätteobekvämt att sitta på fötterna, och utan strumpor. Förklara?! xD

  Erika 2014-11-06 07:46:00 http://www.hejaerika.wordpress.com
  Svara
 • Välkommen hem! En smart grej att ha någonslags stegräknare på sig när man är på Manhattan. Undrar ofta hur mycket man egentligen går när man är på stan en hel dag där. Längtan till världens bästa stad blev mycket större igen efter alla dina bilder. Tack för dem!

  coachmilla.com 2014-11-05 21:15:28 http://www.coachmilla.com
  Svara
 • Välkommen tillbaka! Ni verkar ha haft det ljuvligt. Och blåbärspannkakor, mums!

  Marja - Baka Sockerfritt 2014-11-05 15:19:44 http://bakasockerfritt.se/
  Svara
 • vilka bilder. Måste också åka till NY 🙂

  mari 2014-11-05 13:19:12 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Trevlig hemfärd!

  Emring & Järlmo 2014-11-05 11:05:11 http://www.emringjarlmo.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk