Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

The Smith

Förra gången vi var i NYC, i april, åt vi frukost på The Smith en dag. Stället finns på några olika ställen i stan och igår kväll åt vi middag på ett annat av deras locations – strax ovanför Columbus Circle. Jag kan mycket väl ha hittat en till New York-favorit i The Smith!

Innanför de helkaklade väggarna ryms både god mat och goda drinkar och framförallt hög ljudnivå. Men det är kul och det är fart och fläkt. Vi äter devils eggs, gnocchi i tryffelsås, filet mignon och härlig seared tuna salad.

Efteråt promenerade vi ner mot Times Square, bara för att ha sett det denna gången också. Det var ungefär lika som vanligt, fast lite mer construction work. Här händer allehanda knasigheter och inget är för konstigt.

new yorkthe smith new yorkcolumnus circle new yorknyctimes square new york times square new york times square new york times square new york times square new york times square new york times square new york times square nyc times square nycstarbucks nyc starbucks nyc sara starbucks nyc sara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger