Förra gången vi var i NYC, i april, åt vi frukost på The Smith en dag. Stället finns på några olika ställen i stan och igår kväll åt vi middag på ett annat av deras locations – strax ovanför Columbus Circle. Jag kan mycket väl ha hittat en till New York-favorit i The Smith!

Innanför de helkaklade väggarna ryms både god mat och goda drinkar och framförallt hög ljudnivå. Men det är kul och det är fart och fläkt. Vi äter devils eggs, gnocchi i tryffelsås, filet mignon och härlig seared tuna salad.

Efteråt promenerade vi ner mot Times Square, bara för att ha sett det denna gången också. Det var ungefär lika som vanligt, fast lite mer construction work. Här händer allehanda knasigheter och inget är för konstigt.

[insert]new york[/insert][insert]the smith new york[/insert][insert]columnus circle new york[/insert][insert]nyc[/insert][insert]times square new york[/insert][insert] times square new york[/insert][insert] times square new york[/insert][insert] times square new york[/insert][insert] times square new york[/insert][insert] times square new york[/insert][insert] times square new york[/insert][insert] times square nyc[/insert][insert] times square nyc[/insert][insert]starbucks nyc[/insert][insert] starbucks nyc sara[/insert][insert] starbucks nyc sara[/insert]

0