Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Peppen

Imorgon ska det tydligen snöa som fan i Åre, bokstavligt talat. Och lagom till jag kommer hem ska det bli -13 grader eller något sådant. Vinterpeppen hörrni, känner ni den? Inte slask och gråmudd, utan soliga och krispiga och vita dagar. Den vintern vill jag ha!

På Facebook finns en hel hög med utmaning att ta sig an för den som vill ha pepp i både allmänhet och synnerhet. I min egen grupp funderar jag på vad för kul vi ska hitta på innan jul – gruppen brukar ju vara kryddad med både den ena och den andra utmaningen. Vad tycker du att vi ska göra? Kanske en adventsbucketlist – precis som den här för hösten? Eller något annat?

Jag har också gått med i en grupp som heter ”34 skidpass på 2 månader”. Jag har stora skidplaner för vintern. Det måste man nästan ha när man bor på en skidort. En av grejerna jag verkligen, verkligen vill göra i vinter är att börja med skate så när jag kommer hem ska jag se till att införskaffa mig rätt utrustning! Sedan ska jag boka mig lite skidlektioner.

längdspår åre björnen skidcenter längdspår åre björnen skidcenter

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • När man ser dessa bilder är ju vinterpeppen galet stor! Men för tillfället bjuder ju Halmstad på 13 grader, inte ens höst känns det som. Typiskt! 🙂 Btw, decemberutmaningen i din grupp för något/några år sedan tyckte jag var skoj, att man skulle träna varje dag i december.

  Jess 2014-11-03 21:24:09 http://jessansworld.blogg.se
  Svara
 • Jag ska lära mig åka ordentligt på klassiskt vis först. Skate kan ju inte vara svårt för ett skridsko-proffs som jag… Eller?

  anneliten 2014-11-03 13:12:18 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
  Svara
 • Vinterpepp! Så sugen på snö och skidåkning nu!

  Emmi - explorista.se 2014-11-03 13:01:32 http://explorista.se
  Svara
 • Mitt mål är också att lära mig skate.
  Men….. det var mitt mål förra vintern också. Hoppas på mer snö den här vintern och så får jag skippa de dåliga ursäkterna. Kanske också leta upp ett proffs =)

  Tina 2014-11-03 11:59:46
  Svara
 • Her er det visstnok meldt typisk novembervær -kaldt, mildt, kaldt, mildt… Vi hadde vintervær på lørdag, søndag regnet alt bort. Håper bare det blir en stabil vinter i år! Apropo det du skrev om for ei stund siden, hvilken sport/mosjonsform som kommer til å bli ”in” fremover, så tror jeg absolutt langrenn er på vei opp igjen! Hva tror du?

  L 2014-11-03 10:19:08
  Svara
 • Måste få på vinterdäcken i veckan bara. SEN kan de där krispiga vinterdagarna komma. Love it! 🙂
  Kram M

  Rund är också en form! 2014-11-02 22:43:44 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Pepp. Jag känner peppen 🙂

  Mari 2014-11-02 20:22:43 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Bilderna. Bilderna! Stor längtan efter mina farföräldrar som bjöd på fantastiska vintrar i Ö-vik, tyvärr inte längre i livet. Men det är något särskilt med snöiga, soliga och kalla dagar. Det är hälsa för mig, och jag misstänker att mina farföräldrars norra påbrå påverkar mig trots allt.

  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger