Lyckoruset som bubblar i kroppen när man somnar trött på huvudkudden och hör hur vinden viner runt knuten – och sedan öppnar sina gröna och ser att allting är vintervitt för allra första gången. Vi har sett snö på fjälltopparna men idag blev det också ordentligt vitt i byn!

Snön behövs nu när det är så mörkt om morgnarna och kvällarna. Det lindar in världen så fint och ser så mjukt och vackert ut. Även när snöflingorna ilsket har bråttom ner på marken, som idag. Vinden viner fortfarande och jag har satt på mig vinterkläderna och ska snart ut och springa. På fötterna har jag vinterskorna – ett par nya Inov8 X-talon 212 jag köpte på rea för någon vecka sedan. Nu var det äntligen dags att skaffa en nyare modell!

[insert]löpning snö[/insert][insert] löpning snö[/insert][insert] löpning snö[/insert] Jacka & tights // Craft WP Stretch. Skor // Inov8 X-talon 212

0