Det är så himla roligt med vår tisdagsträningstradition – ikväll var vi fem personer som tränade! Grabben gästar Åre i några dagar och tog med sig min kompis Pernillas sambo på ett löppass – medan jag och Pernilla i vanlig ordning rullade ut våra redskap på parkeringen.

Det blåste halv storm och var bara några enstaka plusgrader. I Ullådalen ligger snön här och var och mer lär det bli. Och bäst medan vi stod där och gjorde roddar och axeldrag till hakan och what have you – så kom en tjej på mountainbike och ville haka på.

Ett riktigt Gevalia moment – och kul såklart! Det visade sig att hon var multisportare som spontant bestämt sig för att stanna i Åre efter Åre extreme challenge i juni. Så jäkla rätt, tänker jag.

Om ni är fler Årebor som läser detta så är alla som vill välkomna nästa tisdag runt 18-snåret. Vi brukar hålla till på Årevägen vid Draklanda typ!

[insert]bloggare i åre[/insert]

0