Helgen kom och helgen gick, precis sådär som helger brukar komma och gå. I maklig takt i början, men innan man vet ordet av tryckte någon på snabbknappen och så var det söndag kväll. Det betyder nog att man har roligt, men det är just då man vill att det ska gå extra långsamt. Ett lyxproblem, men ändock ett problem.

Saker jag har gjort den här helgen:

1. Gjort omelett på trattkantarell och Västerbottensost. Det är ungefär den enda maten jag ätit hemma.

2. Tagit prover via OneLab i fredag morse och fick svar i lördags morse. Det såg bra ut allihopa – bra med förklaringar på allt också så att man förstår vad det är man fått svar på. Jag fick svar utifrån mina nivåer av: blodsocker, syreupptagning, muskulärt slitage, mineralnivå (magnesium) och hormon (testosteron).

3. Varit hos tandläkaren. Jag har gått till Mälarkliniken i flera år nu och de är alltid bra. Inte en utskällning (som när man var barn alltså) en enda gång.

4.  Ätit lördagsfrukost på Thelins och testat den där avokadosmoothien jag sett florera på instagram. God, men jag hade önskat lite mer superfood i den.

5.  Ätit söndagsfrukost på Fabrique och sett över hösten. Jag behöver en ny kalender för min är sönderplanerad för hela året. Förlåt om jag stressar upp er nu men, 2015 – bring it!

6. Skålat i skumpa med dessa vänner på Gondolen. Hon kan vara den stiligaste människan i mitt liv – hon ser alltid ut som a million bucks.

7. Köpt rött läppstift. Har alltid tyckt att alla andra passar så bra med färg på läpparna medan jag själv inte ser klok ut.

8. Spenderat en av kvällarna framför en film och med en påse godis från 7 Eleven. Tur vi inte har det i Åre och att ICA där uppe stänger kl 20.

9. Fixat mina fransar. Jag bokar nästan alltid in tidiga lördagsmorgnar hos Ullis på Puder.

10. Inte tränat. Men jag har upptäckt vad som verkar vara ett supergym som ligger på Industrigatan bara några kvarter från mig. På Vici Athletics kan man träna strongman! Och yoga! Och äta raw food! Är det någon av er som har tränat där?

[insert]sara[/insert]

0