Det rullar på snabbt nu och jag har inte riktigt koll på vilken dag det är. Det är tisdag – men känns som onsdag. Jag har precis kört drygt 30 mil söderut till Hälsingland och ska byta bil och dessutom till vinterdäck. Det kändes lite ironiskt eftersom det var 15 grader plus hela vägen. Vid en vägkant stod en älg och överallt var det så himla mörkt. Det kändes som om klockan var midnatt trots att det var typ före middag.

Dagens bästa kan ha varit att min nya cykel kom med en lastbil i förmiddags. “Världens lättaste cykel” sa chauffören och undrade om det verkligen var något i paketet. Men det var det ju såklart! Nu väntar jag på ett annat paket med ett par vintercykelskor.

Träningen går det däremot sämre med. Så snart jag bloggade om mina planerade pass så jinxade det sig!

[insert]
IMG_0008 sara[/insert]

0