Ja, det känns lite som “hej världen” varje gång jag byter kläder på den här bloggen. Såhär i efterhand önskar jag att jag sparat alla versioner som bloggen funnits i. Kommer ni ihåg när den här bloggen var en blogspotblogg? Eller när jag låg på Spotlife till exempel? Efter det har den här tjejen fixat min look och alltid när hon föreslår en ny idé kan jag inte hålla mig till tåls utan studsar på stolen tills allt är klart.

Det ni nu ser är en lite ny version av bloggen Träningsglädje. Jag hoppas ni gillar det!

För några veckor sedan fick jag ett mail från ett produktionsbolag som gör film och den där karamellen har jag funderat på länge. Diskuterat det fram och tillbaka och kommit fram till ett svar.

Ibland kan det vara bra att lyssna till sina egna råd. Ja, de som man ger till andra alltså. Jag har utvecklat ett tydligt “varför” med den här bloggen och det är just detta varför som jag använder som min grundstomme när jag fattar beslut; stort som smått.

Hade jag inte haft mitt varför hade jag vacklat rätt så ofta och inte vetat åt vilket håll jag ska styra det jag gör, vad jag ska säga ja till och vad som lämnas bäst därhän.

Att ha ett “varför” är alltid bra. Till exempel med sitt jobb, sin hobby – oavsett vad det är, eller också faktiskt sitt liv.

Jag uppmanar dig att fundera på ditt varför! Och om du vill; att också dela med dig i en kommentar.

[insert]sara träningsglädje[/insert][insert] sara träningsglädje[/insert][insert]sara träningsglädje[/insert]

0