Det här med hotellfrukost – finns det något godare? Jag kan längta efter att få tassa in till frukostmatsalen, först av alla, redan dagar innan. Att döma av alla de bloggar jag läsare, så är det alltid minst ett inlägg som dedikeras åt hotellfrukost när man är på resande fot (eller bara unnar sig en morgon där någon annan fixar frukosten). Och när jag en gång i tiden analyserade vad man pratade om när man pratar om att bo på hotell så toppar frukosten. Är frukosten dålig så är hotellet dåligt. Typ så.

Jag har bloggat massor om frukosten här i Högbo förut. Ärligt talat så kan det vara ett av skälen att åka hit. Tillsammans med dessertbuffén på kvällen, den alltid supertrevliga personalen och såklart – de fantastiska träningsmöjligheterna.

Här finns typ allt. Från croissanter och våfflor till färsk juice som man pressar själv, olika slags gröt, äggröra och bacon och massor med yoghurtvarianter, smoothies, charkuterier och ja, typ allt du kan tänka dig!

Det största problemet är att man blir mätt så fort… lyllos den lyckliga vinnare som vann frukost på Högbo i ett helt år i en tävling för inte så länge sedan!

[insert]frukost högbo brukshotell[/insert][insert] frukost högbo brukshotell[/insert][insert] frukost högbo brukshotell[/insert][insert] frukost högbo brukshotell[/insert]

0