Jag sitter på mormors soffa på gården i Hälsingland och jobbar. Jag är stuck. I Åre är det vitt och vinter men sommarbilen Charlie står stadigt på grusplanen med sina sommarsulor. Det går nog inte lika stadigt när det är snömodd på vägen. Stort fail på det.

Som tur är fixade morfar i ordning vinterdäck på sin bil så jag får köra Mercedes de sista 40 milen upp till Åre och sedan ta en tur ner hit till Hälsingland om några dagar igen för att byta till min bil – och dessutom byta däck. Det ska bli plusgrader i Åre igen till helgen men jag behöver åka uppåt nu för jobb och möten och sådant.

Det finns fler exempel på fail i mitt liv. Det var till exempel så himla gråruggigt ute imorse så jag orkade faktiskt inte snöra på mig skorna för morgonjogg. Dessutom har jag haft lite för mycket i huvudet de senaste dagarna så jag har glömt både ett och annat. Men jag hittade däremot en massa dollar i en burk hemma i ett skåp igår så då blev jag glad – perfekt med tillskott till kassan inför resan till New York!

 

0