Jag lever farligt genom att inte ha en extra slang med mig när jag cyklar. Mest för att jag faktiskt inte har någon liten pump så det skulle inte spela någon roll ändå. Jag tänker att om jag får punka när jag är ute och kör så ringer jag taxi (eller en kompis)…

När vi var ute och körde vårt fyratimmarspass idag och vi svängde av på en liten, liten väg så möttes vi av skylten “förstärkningsarbete pågår”. Det betyder bitvis grusväg. Och man vet aldrig hur lång den där grusvägen är…

Det första partiet med “pågående förstärkningsarbete” var typ en kilometer. Jag utmanade ödet och rullade på cykeln där det såg ok ut – men sedan blev det massa vasst gravel så då fick vi gå en sväng. På ett annat ställe valde vi att cykla på en cykelbana och det är ju också att leva farligt eftersom de alltid är grusiga.

Vi startade cykeldagen strax innan klockan 10 och hade fina tomma vägar. Världen sov och det gjorde också vädret. Det var grått men vindstilla. Strax efter lunch var det lite mer människor ute och faktiskt – också en cyklist. På samma väg som grusvägen!

I Ockelbo tog vi paus och köpte en kanelbulle. Nu har jag firat den här kanelbulledagen ordentligt i ett helt gäng dagar.

[insert]cykling högbo[/insert][insert] cykling högbo[/insert][insert] cykling högbo[/insert]

0