Visst minns ni min bucket list för oktober? Det är dags att göra en avstämning tycker jag!

Jag har gjort en hel del. Jag har njutit av att springa i regn och ätit kanelbullar. Jag har alla möjliga duschgels man kan tänka sig (oh lyxen!) och jag har tagit vara på vädret och dessutom berättat för både en och två att de betyder mycket för mig. Jag har haft kardemumma i kaffet och häromdagen svängde jag ihop en äppelpaj.

Men jag har ännu inte kollat serier en hel kväll. Frågan är vad jag ska kolla på? Jag vill ha något som är lika fängslande som Girls eller OITNB! Vad är ditt bästa serietips?

Jag ser fram emot det där trappasset på 15 minuter, och benövningarna följt av hill sprints. Antingen blir det ett sådant pass i Stockholm till helgen – eller i Åre nästa vecka. Och så har jag ju den där femkilometraren. Jag ser fram emot att köra indexpass på min hemmarunda och jämföra mig över tid. Jag är ju på noll vad gäller fart – även om jag är fullständigt trygg med min förmåga att köra på i flera mil under en hel dag. Men det är ju helt två olika saker det där!

[insert]bucket list[/insert]

0