Vissa dagar är det enda man vill att hoppa in i den där härliga bilden som man ser på sociala medier, den där bilden som utspelar sig framför en kamin eller i en soffa. De dagarna tycker jag att du ska göra just det, fast skapa precis den verkligheten hemma hos dig själv!

Tänd ett ljus och en brasa (om du har en kamin), dra en filt över benen och gör det du gillar allra mest: läs, lyssna, skriv eller rita…

Och så ska du dricka något av detta:

> Blanda ihop en god kopp varm choklad. Gärna riktig choklad. Den jag har hemma kommer från Årechoklad och är precis som den man äter – fast i mindre bitar. På vissa ställen finns chokladklubbor som man kan köpa som man ska stoppa i en kopp med varm mjölk. Det ger extra känsla – och godare smak!

> Gör spicy ginger tea och få en hälsoboost på köpet. Mixa en bit färsk ingefära i lite vatten tills hela ingefäran är upplöst. Häll i kastrull och häll på mer vatten. Lägg i en kanelstång. Koka upp! Häll tillbaka i mixerskålen och häll i lite citron och lite honung och eventuellt lite cayennepeppar. Häll i kopp. Tipset kommer härifrån!

> Den här härliga tekalendern som jag sprang på ger mys ända fram till jul. Vi är ju inte riktigt i adventskalendertider, men snart så. Då kan du sitta på filten framför brasan varenda kväll!

[insert]träningsglädje[/insert]

0