Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

#TBT

När jag ser bilderna undrar jag hur det kunde gå så snabbt? Det är som igår!

Oktober 2013 var en jäkla resa. Jag minns hur jag lämnade Sälen sista gången i början av oktober och tog omvägen via Värmland för skördehelg innan jag packade in mig hemma i Stockholm. Men där stannade jag inte länge, här är några bilder från oktober 2013:

> Överst/vänster: Vy från balkongen i Hälsingland. Det är morgon och -12 grader. Kallt och vackert. Där bortanför åkern brukar älgarna hålla till när det är älgjakt.

> Överst/mitten:. Morfar sprayar ett renhorn vitt åt mig. Det där renhornet har fortfarande inte kommit upp på väggen. De står på golvet tillsammans med tre tavlor som stått där sedan vi flyttade in för typ 3 år sedan. Shame on me.

> Överst/höger: Jag åker till Åre i mitten av oktober. Det har snöat. Jag kör fortfarande med sommardäck… historien upprepar sig även detta år för jag kör neråt imorgon och när jag planerar att åka upp igen ska det bli kallt och snö enligt SMHI. Jag håller tummarna för plusgrader en vecka till.

> Nederst/vänster: Jag och Annika springer långpass inför vårt deltagande på 4 day international challenge på Cypern. Här är vi på Drottningholm.

> Nederst/höger: Jag är i Florida som Ironman sherpa. Det här är vyn från balkongen. Inte illa alltså. Det var så turkost och pastelligt – och solnedgångarna om kvällarna var inte att leka med.

Vad gjorde du för ett år sedan?

tbt throw back thursday

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • För ett år sedan hade jag kommit ett par månader in på hälsocoachutbildningen som jag var färdig med nu i juni. Oj, vad det händer saker under det året med mig. Gick från att bla känna att jag nästan bara gick utbildningen för att lära mig mer om hälsa för egen del till att starta eget inom branschen.

    Lina 2014-10-17 06:22:38 http://www.kreativ-halsa.se
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger