När jag ser bilderna undrar jag hur det kunde gå så snabbt? Det är som igår!

Oktober 2013 var en jäkla resa. Jag minns hur jag lämnade Sälen sista gången i början av oktober och tog omvägen via Värmland för skördehelg innan jag packade in mig hemma i Stockholm. Men där stannade jag inte länge, här är några bilder från oktober 2013:

> Överst/vänster: Vy från balkongen i Hälsingland. Det är morgon och -12 grader. Kallt och vackert. Där bortanför åkern brukar älgarna hålla till när det är älgjakt.

> Överst/mitten:. Morfar sprayar ett renhorn vitt åt mig. Det där renhornet har fortfarande inte kommit upp på väggen. De står på golvet tillsammans med tre tavlor som stått där sedan vi flyttade in för typ 3 år sedan. Shame on me.

> Överst/höger: Jag åker till Åre i mitten av oktober. Det har snöat. Jag kör fortfarande med sommardäck… historien upprepar sig även detta år för jag kör neråt imorgon och när jag planerar att åka upp igen ska det bli kallt och snö enligt SMHI. Jag håller tummarna för plusgrader en vecka till.

> Nederst/vänster: Jag och Annika springer långpass inför vårt deltagande på 4 day international challenge på Cypern. Här är vi på Drottningholm.

> Nederst/höger: Jag är i Florida som Ironman sherpa. Det här är vyn från balkongen. Inte illa alltså. Det var så turkost och pastelligt – och solnedgångarna om kvällarna var inte att leka med.

Vad gjorde du för ett år sedan?

[insert]tbt throw back thursday[/insert]

0