Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Clif bar

Borta är de dagar då man var tvungen att köpa Clif bar när man var utomlands – nu finns de i Sverige! Jag har sett dem finnas med på bloggar lite här och var. Oftast bland de riktigt inbitna. Och nu vill jag också göra hardcore grejer och dra upp en Clif bar ur fickan någonstans på en bergstopp eller på cykel långbortistan.

Ja, det är lite så jag tänker när jag tänker på Clif bar. Vad tänker du?

Om du har lust att vara hardcore på riktigt så ska du springa ultraintervaller på lördag. Pace on earth har anordnat detta ett gäng gånger nu – och på Facebook (facebook.com/paceonearth) får du koll på hela evenemanget. Du kan vara med och springa en mil var tredje timme alltså, under ett helt dygn. Då kan du för övrigt också vinna just energikit med Clif bars!

Clif bar är för övrigt ett sådant där företag med en stark story bakom sig. Istället för att sälja sig till investerare på utsidan så säljer man sig till personalen som jobbar där. Dessutom har man en grön vision; man är bland annat ekologiska och man har infört incentives för att de anställda ska cykla till jobbet och i anslutning till kontoret finns ett gäng träningsmöjligheter (klättervägg, gym, yogastudios…) och tillgång till terapeuter. Dessutom finns möjligheten att ha hund med sig på jobbet – och man donerar en viss del av arbetspersonalens tid till välgörenhetsarbete. Som om inte det var nog ger man personalen 2.5 friskvårdstimmar per vecka – med personlig tränare om man vill.

Det är ju nästan så att man vill åka dit och spana in allt detta! Just välgörenhetsarbetet är en grej som inte är så stort i Sverige (vad jag vet) men som jag tror skulle kunna bli en jättegrej. Långt mycket bättre än nummerlappsaktiviteter tycker jag!

Bilderna nedan är från Clif bar på Instagram. Clif bar säljs t.ex. på Naturkompaniet och på Outnorth.

clifbar insta

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Clif bar e så goda.. :)) . Va i USA nyss och köpte dem på Target för 1 dollar styck ungefär.. Önskar jag fyllt resväskan =))!! Fick bara med mig några stycken hem! Men tur de går å köpa här iaf.. Blir ju dyrt å åka till USA å fylla väskan också.. ha ha!! =))

  Malin W 2014-10-16 14:51:23
  Svara
 • Erika: mkt hardcore!! 🙂

  Sara 2014-10-16 10:56:31
  Svara
 • Jag åt en Cliff bar efter Lidingöloppet, det får väl räknas som liiiite hardcore i alla fall? 😉 haha

  Erika 2014-10-16 08:36:47 http://www.hejaerika.wordpress.com
  Svara
 • Nellie: hahaha jag med!!

  Sara 2014-10-15 23:07:25
  Svara
 • Har inte hört talas om Clif Bar tidigare men blir alltid lika fascinerad av företag som har fattat grejen. Vill börja jobba där med detsamma! Själva barsen är jag dock inte lika intresserad av… 🙂

  Nellie 2014-10-15 22:57:21 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Jenny: jag har aldrig ätit questbar faktiskt. inte heller clif builder’s! hoppas det kommer hit snart det med!

  Elna: ja, när man hör storyn blir man ju såld!!

  Sara 2014-10-15 15:58:47
  Svara
 • Jag har varit Clibarified i ett år ungefär – älskar dem. Storyn, barsen, konceptet – plus att min kinkiga mage tycker att de funkar!

  Elna 2014-10-15 15:47:12 http://www.formcykel.se
  Svara
 • Åh, de är de bästa. Är inte något fan alls av Quest bar men det skall vara Clif Builder’s, de tycker jag är de bästa och tyvärr har inte de kommit hit ännu men håller tummarna att det inte dröjer!

  Jenny 2014-10-15 13:54:33 http://jennyslillavarld.blogspot.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger