En ny pod har sett dagens ljus: jag och Grabben pratar om världens bästa semester, nämligen att kombinera resa med träning. Han åker på en himlans massa bästa semestrar: snart bär det av till Portugal och sedan lopp i Amsterdam följt av marathon i New York i början av november. Till NYC följer jag med, men på en helt egen träningsresa.

Att resa och träna är en kanonkombo och sällan upplever man så mycket som på löprundor i nya städer. Det finns till och med organiserade guidningar i löpformat!

Ställen utomlands jag sprungit lopp på är bland annat Tromsö (halvmarathon i midnattssol), Valencia (halvmarathon), Amsterdam (8 km) och Cypern (4-dagarslopp). Vilka fler ställen jag vill åka till för att springa hör du i podden!

Den smarta appen Readly är podsponsor och här kan du läsa tidningar eller böcker gratis i 2 veckor. Jag fick precis ett nyhetsmail från Readly med att de snart börjar med dagspress också. GT, Sydsvenskan och Expressen är några av de tidningar du snart kan läsa varje dag direkt i appen.

Var vill du helst åka och träna? Och vad får jag inte missa i träningsväg i NYC?

[insert]nyc[/insert] NYC – det finns alltid skäl att åka hit. Träning är ett av dem.

[insert]boston marathon snabbafötter tv4[/insert] Boston i april – Grabben ger intervju inför årets lopp med tanke på bomberna året innan.

[insert]Cyprus international 4 day challenge 508[/insert] Härlig svensktrio på Cyprus 4 day international challenge i november förra året.

[insert]Playitas Sara 8[/insert] Backintervaller i hettan på Playitas i september förra året. Ett träningsmecka!

[insert]ironman florida 2013 156 run karin[/insert] Karin under Ironman Florida – jag var sherpa, ett himla härligt uppdrag!

[insert]
Tromsø 123 Sommarøy[/insert] När jag skulle springa halvmara i Tromsö tog jag med mig halva familjen.

[insert]högbo löpning[/insert] Vacker vinterträning i Högbo – det perfekta träningsstället i Sverige!

0