Köper du senaste numret av Åka Skidor eller Utemagasinet så följer även specialtidningen Träna med – och den ska du kika lite närmre på för i den har jag skrivit en krönika om hälsa.

I övrigt så har jag tagit fram mina höstaccessoarer. Det var kyligt imorse och även om det var premiär för pannband så hade det varit skönt med ett par tunna handskar också. Jag gillar tunna saker i funktionsmaterial som håller värmen när det behövs – men som också håller huvudet kallt när det blir för varmt. Så jag väljer Craft Sportswear, men så gillar jag dem alldeles särskilt mycket när det är höst (och snart vinter).

Har man utvecklat plagg för träning och tävling sedan 1970-talet och hårdtestat dem på världens bästa längdåkare så har man. Då vet man vad man gör. Dessutom gillar jag alla härliga människor på Craft som i så stor utsträckning lever sitt varumärke; som cyklar och springer och åker längd. Många av dem ställer dessutom upp på SM-tävlingar och grejer. Inga konstigheter!

Jag är också sugen på snygga naglar. Jag funderar om det är värt att lägga pengar på en salong men jag vet inte. Får kanske bara ta och skruva upp korken på förra vinterns mattsvarta lack och vara lite nöjd med det ett tag.

[insert]sara rönne skribent[/insert]

0