Och så var det september och jag kan luta mig tillbaka mot hösten som jag ser som en trygg kompis. En vän som hänger med mig i soffan ibland genom sitt regnrusk – och en vän som ger mig solsken och härliga löpturer utomhus. September mer sin klara luft, pirr i magen inför skolstart (mer förr än nu i och för sig…) och allt det där andra.

Hur jag ser på min kommande höst kan du lyssna på i det senaste avsnittet av podden Träningsglädje TALKS. Jag har listat min bucket list! Vad ser du fram emot? Skriv ett inlägg om det och länka hit, eller fyll kommentarsfältet med dina höstdrömmar och planer. Eller skriv på insta och twitter och tagga #träningsglädjetalks!

Podden är sponsrad av Readly och hur de tillför tidningsbranschen bra saker (typ pengar och läsare) berättar jag också om i podden. Det är gratis att testa i 2 veckor!

[insert]träningsglädje talks readly[/insert]

0