Och så kom dagen då det blev säsongspremiär för mössa. Pannbandet åkte på en morgon i veckan, men det var tidigt på dagen. I eftermiddags stack vi ut strax efter klockan 17 när solen fortfarande var framme – men vädret har slagit om och det blåser ruggigt.

Jag och Grabben kom överens om att springa 40 minuter bort och sedan 40 minuter hem. Var och en i sin takt – men med sällskap den första och sista biten. Han är i ruggig form och snittar långt under 4-fart numer, även veckan efter ett marathon, så hann försvann snabbt ur mitt synfält. Istället hade jag sällskap med en solen som gick ner mellan träden. När den försvann för gott så var det dags för mig att vända och springa hemåt.

Det gick rätt så tungt att springa idag, mycket på grund av en rackarns trevlig brunch som jag var på från lunchtid fram till sen eftermiddag. En heldag hos vänner alltså; precis som sig bör en söndag när vädret inte riktigt kan bestämma sig.

Precis när vi kom hem från löpturen började regnet smattra mot rutan, så nu är det nog dags också för säsongspremiär i kaminen. Söndagsmys på riktigt!

[insert]craft reflexväst[/insert] Ny reflexväst i fluorescerande färg och funktionsmaterial från serien Brilliance från Craft Sportswear – shareyourbrilliance.se!

0