Den bästa känslan på hela veckan kan vara den där härliga fredagskänslan. Idag är den extra härlig eftersom jag har mysigt Stockholmsbesök så ikväll blir det tacos, Idol och allt det där som pågår i var och varannan stuga.

Jag hade gärna sprungit ett gäng backintervaller också men vi får väl se, det kommer nog bli en härlig kväll i soffan bara. Träningsvärk kommer jag ha ändå imorgon – jag har burit en massa stolar idag.

Jag hade kunnat avsluta det med ”jag är tydligen inte så vältränad” – men – jag blir lika irriterad varje gång jag läser just det där raderna efter det att en tränad människa gör något hen inte brukar och får träningsvärk. Jag har bara inte tränat på att bära stolar – precis som andra människor kanske inte tränat för att springa 50 km på fjället. Därav träningsvärken.

[insert]öppen spis[/insert]

0