Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Säsongspremiär

Och så kom dagen då det blev säsongspremiär för mössa. Pannbandet åkte på en morgon i veckan, men det var tidigt på dagen. I eftermiddags stack vi ut strax efter klockan 17 när solen fortfarande var framme – men vädret har slagit om och det blåser ruggigt.

Jag och Grabben kom överens om att springa 40 minuter bort och sedan 40 minuter hem. Var och en i sin takt – men med sällskap den första och sista biten. Han är i ruggig form och snittar långt under 4-fart numer, även veckan efter ett marathon, så hann försvann snabbt ur mitt synfält. Istället hade jag sällskap med en solen som gick ner mellan träden. När den försvann för gott så var det dags för mig att vända och springa hemåt.

Det gick rätt så tungt att springa idag, mycket på grund av en rackarns trevlig brunch som jag var på från lunchtid fram till sen eftermiddag. En heldag hos vänner alltså; precis som sig bör en söndag när vädret inte riktigt kan bestämma sig.

Precis när vi kom hem från löpturen började regnet smattra mot rutan, så nu är det nog dags också för säsongspremiär i kaminen. Söndagsmys på riktigt!

craft reflexväst Ny reflexväst i fluorescerande färg och funktionsmaterial från serien Brilliance från Craft Sportswear – shareyourbrilliance.se!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Dasha Girine
Man
Kevin Triguero
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Man
Viktor Frisk
Home
Sanna Fischer
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Johan Hurtig
Home
Amelia Widell
Man
Philip Conradsson