Jag älskar att köra bil. Att blicka ut över det svenska landskapet som är fantastiskt. Allra helst ska det vara tomt på vägarna – som ikväll. Jag lämnade Hälsingland strax efter klockan 18 och kom fram till Åre några timmar senare. På åkrarna bortanför Kövra stod tolv älgar som konstverk, och när jag passerat Mårdsund tornade Åreskutan upp sig som en vacker kuliss mot rosa himmel. Magiskt!

Bakom mig lämnar jag en grym träningsvecka som jag fått till nästan exemplariskt, och som jag avslutade idag med morgonpromenad och en löptur i skogarna i Hälsingland. Jag tar med mig målsättningen 3 morgonpass, 3 konditionspass och 3 styrkepass även till kommande vecka.

Om en vecka är jag ett år äldre och jag ska dessutom hinna en sväng till Stockholm innan dess. Det är fullt ös på alla mina uppdrag som jag jobbar med men denna veckan ska jag avsluta det ena av dem och det görs med glitter och glamour. Lite kryptiskt kanske, men så får det vara. Hinna träna ska jag i alla fall göra!

Hur ser din träningsplanering ut?

[insert]mini[/insert]

0