Idag vässade jag och min kompis Pernilla våra falkögon och åkte på loppis. Bästa loppisarna i och kring Åre hittar man öster om Åre, mot Järpen och Mattmar till. I Undersåker finns det en stor loppis men den åkte vi förbi av bara farten.

Längst tid spenderade vi inne på Restore på Strandvägen i Järpen. Tillsammans med fiket som ligger granne piffar de upp hela byn med sina trevligheter som de dekorerar gatan med.

Jag är inget loppisproffs och var inte på jakt efter något särskilt men lyckades ändå få till en påse full med grejer som kostade en femma, en tia och vissa saker som kostade lite mer.

När det blev kväll promenerade jag in till byn och träffade Pernilla igen; vi gör det vi brukar göra när vi äter mat: dricker bubbel. Och med det så är den här listan nästan komplett. Punkt 4 har jag inte hunnit med och nummer 10 är inget man bockar av utan hela tiden vill uppnå.

[insert]åre sara[/insert][insert] restore järpen loppis second hand strandvägen[/insert][insert] älghorn järpen restorebutiken[/insert][insert] loppis mattmar[/insert][insert] agdas kafe mattmar[/insert][insert]wersens pelle janzon[/insert][insert] wersens pernilla[/insert][insert] wersens bar[/insert][insert] wersens åre torg[/insert][insert] åre by night[/insert]

0