Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Loppis & champagne

Idag vässade jag och min kompis Pernilla våra falkögon och åkte på loppis. Bästa loppisarna i och kring Åre hittar man öster om Åre, mot Järpen och Mattmar till. I Undersåker finns det en stor loppis men den åkte vi förbi av bara farten.

Längst tid spenderade vi inne på Restore på Strandvägen i Järpen. Tillsammans med fiket som ligger granne piffar de upp hela byn med sina trevligheter som de dekorerar gatan med.

Jag är inget loppisproffs och var inte på jakt efter något särskilt men lyckades ändå få till en påse full med grejer som kostade en femma, en tia och vissa saker som kostade lite mer.

När det blev kväll promenerade jag in till byn och träffade Pernilla igen; vi gör det vi brukar göra när vi äter mat: dricker bubbel. Och med det så är den här listan nästan komplett. Punkt 4 har jag inte hunnit med och nummer 10 är inget man bockar av utan hela tiden vill uppnå.

åre sara restore järpen loppis second hand strandvägen älghorn järpen restorebutiken loppis mattmar agdas kafe mattmarwersens pelle janzon wersens pernilla wersens bar wersens åre torg åre by night

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Philip Conradsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Träningsglädje
Man
Viktor Frisk
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Linn Eklund
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Ida Warg
Man
Kevin Triguero
Home
Amelia Widell
Home
Sanna Fischer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Johan Hurtig
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström