Det har varit strålande fint om kvällarna ända sedan jag kom upp till Åre i måndags morse. Och det bästa av allt är att det ser ut att hålla i sig stora delar av helgen. För min egen del spelar det mindre roll för det finns alltid något att göra – men jag får ju besök av den här katten imorgon och jag vill ju så gärna att Åresommaren ska charma henne rejält.

Jag har skickat henne ett aktivitetsschema över helgen som heter duga. Vi kan verkligen storprata när vi umgås och förra helgen som hon var här gick alldeles för snabbt så då är det bra att vi har planerna klara så att vi kan prata vidare om annat.

Vi har många gemensamma intressen och det är så himla roligt att unna sig nya vänner på äldre dagar. Vi gillar båda att fota, är livsnjutare, älskar upplevelser och att leva livet. Ni kan ge er katten på att den här helgen kommer bli bra.

(Ni noterade ordvitsen va?)

[insert]sara - träningsglädje[/insert] [insert]sara - träningsglädje[/insert]

0