Den här dagen var som gjord för att cykla tänkte jag imorse när jag slog upp mina gröna; så cykling blev det. Grabben skulle ut på långpass och jag skickade iväg honom på rundan om Eriksnäsbo här i Hälsingland – och så körde jag den åt andra hållet.

Den är ju bara 3 mil och det där “bara” är relativt. Lite kort för en cykelrunda – lite långt om man ska springa. Fast alldeles lagom om man maratontränar. Eftersom han springer snabbt så funkade det fint för mig att rulla bredvid sista biten när jag mött upp honom och vänt hemåt.

Att cykla idag var som att cykla i glass med varm chokladsås. Luften liksom skiktade sig och var ömsom brännande het men nu och då cyklade jag in i ett parti med kallare luft. Det doftade av bränd skog, barr och tvål. Sommardoft!

När vi tog paus för att han skulle dricka undrade jag om man kunde dö genom att bli uppäten av bromsar. Så omsvärmad var jag just då, mitt ute på en öde landsväg i skogen där ingen kan höra en skrika från bromsbett.

Fast jag fick nog bara ett faktiskt.

[insert]nishiki limited carbon ultra traningsgladje.se[/insert][insert]traningsgladje.se hälsingland eriksnäsbo cykling[/insert][insert] craft sportswear bike traningsgladje.se[/insert][insert] craft sportswear bike traningsgladje.se[/insert][insert]traningsgladje.se hälsingland eriksnäsbo cykling[/insert]

Cykelkläder // Craft Sportswear. Cykel // Nishiki Limited.

0