1.

Jag har fyllt på min ombre hos duktiga Sara på Åresaxen. Hon gjorde det ljusare upptill, lite mer hasselnöt nertill och lite mjukare däremellan. Jag är supernöjd.

2.

Maria Åkerbergs ekologiska deospray är säkert bra som just det, men sägs också vara bra insektsmedel typ mot broms och myggor. Så jag köpte en flaska och vill inte känna mig jagad i helgen.

3.

Jag har bakat. Dessa glutenfria muffins och den här citronkakan. Jag använde kokosolja i båda recepten och i muffinsen hade jag i chiafrön också. Upptäckte lite för sent att jag inte hade kokosmjöl så som substitut för kokosmjöl använde jag hälften pofiber och hälften mandelmjöl och det funkade fint. Citronkakan blev ljuvligast.

(4)

(Jag gjorde 15 benböj också men var liksom inte sugen så jag slutade där)

[insert]ombre hair

[/insert][insert]maria åkerberg deospray myggmedel[/insert]

0