Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

#Beachlife

Jag har förra sommarens härliga stranddagar färskt i minne; särskilt de där dagarna på Lynga strand då jag spenderade timmar med att bada och läsa böcker. Lite så blev det idag också.

Vi åkte ut mot Frösakull strax efter 10 eftersom vi vet att det alltid är kaos på parkeringen en timme senare. Vid Frösakull är det gott om plats mellan handdukarna vilket passar mig fint, jag är ju van vid att ha mycket space och inte behöva trängas sedan jag flyttat till fjälls…

På eftermiddagen åkte vi till Särdals kvarn och hamstrade sylt och saft från Hafi; jag köpte några burkar av min favorit med smak av kokos och ananas.

Det var fortfarande varmt när vi begav oss ut på stan; vi valde att äta middag på Pio och jag beställde in kalixlöjrom till förrätt och fantastisk tonfisk till varmrätt. Efteråt delade jag och Grabben på några tryfflar och lite dessertvin – men min cappuccino fick jag behålla för mig själv.

Klart värd sommardag!

halmstad tylösand snabbafotterhalmstad tylösand ringenäs halmstad nissastrand halmstad sara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • […] Här är förresten en annan typisk semesterdag på beachen […]

  Throwback - Träningsglädje 2015-02-05 07:51:54 http://www.traningsgladje.se/2015/02/throwback/
  Svara
 • Det låter som en riktigt härlig dag. Jag har fortfarande inte tagit mig till Halmstad men läste att värmen ska hålla i sig till oktober så jag har ju tid på mig. 🙂 Kram

  Nellie 2014-07-29 19:41:18 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Det låter som en riktigt härlig dag. Jag har fortfarande inte tagit mig till Halmstad men läste att värmen ska hålla i sig till oktober så jag har ju tid på mig. 🙂 Kram

  Nellie 2014-07-29 19:41:18 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Em: njut!!

  Träningsglädje 2014-07-29 17:01:56
  Svara
 • Em: njut!!

  Träningsglädje 2014-07-29 17:01:56
  Svara
 • Tack för tipset om Pio i ditt inlägg om Halmstad favoriter. Vi var där härom veckan och jag åt en fantastiskt god Fisksoppa. Alla i sällskapet var nöjda med maten och dricka utbudet. Tyvärr hade Feldts bröd & konfekt semester stängt när vi kom dit.
  Njut av ditt Halmstad. Vi gillade det mycket!
  Ha en fortsatt sköna sommar. Kram Anette

  Anette 2014-07-29 15:38:19
  Svara
 • Tack för tipset om Pio i ditt inlägg om Halmstad favoriter. Vi var där härom veckan och jag åt en fantastiskt god Fisksoppa. Alla i sällskapet var nöjda med maten och dricka utbudet. Tyvärr hade Feldts bröd & konfekt semester stängt när vi kom dit.
  Njut av ditt Halmstad. Vi gillade det mycket!
  Ha en fortsatt sköna sommar. Kram Anette

  Anette 2014-07-29 15:38:19
  Svara
 • Nu kör jag till Lynga. Jag tycker inte om att det är mycket folk på stranden. Jag gillar även promenaden genom skogen då jag inte följer den stora stigen utan ligger på höger sida av bäcken. Ha en härlig sommar

  em 2014-07-29 11:22:25
  Svara
 • Nu kör jag till Lynga. Jag tycker inte om att det är mycket folk på stranden. Jag gillar även promenaden genom skogen då jag inte följer den stora stigen utan ligger på höger sida av bäcken. Ha en härlig sommar

  em 2014-07-29 11:22:25
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger