Jag har förra sommarens härliga stranddagar färskt i minne; särskilt de där dagarna på Lynga strand då jag spenderade timmar med att bada och läsa böcker. Lite så blev det idag också.

Vi åkte ut mot Frösakull strax efter 10 eftersom vi vet att det alltid är kaos på parkeringen en timme senare. Vid Frösakull är det gott om plats mellan handdukarna vilket passar mig fint, jag är ju van vid att ha mycket space och inte behöva trängas sedan jag flyttat till fjälls…

På eftermiddagen åkte vi till Särdals kvarn och hamstrade sylt och saft från Hafi; jag köpte några burkar av min favorit med smak av kokos och ananas.

Det var fortfarande varmt när vi begav oss ut på stan; vi valde att äta middag på Pio och jag beställde in kalixlöjrom till förrätt och fantastisk tonfisk till varmrätt. Efteråt delade jag och Grabben på några tryfflar och lite dessertvin – men min cappuccino fick jag behålla för mig själv.

Klart värd sommardag!

[insert]halmstad tylösand snabbafotter[/insert][insert]halmstad tylösand ringenäs[/insert][insert] halmstad nissastrand[/insert][insert] halmstad sara[/insert]

0