De senaste 24 timmarna har varit de bästa på länge, fast det är i hård konkurrens för den senaste tiden har jag haft det så himla härligt mest hela tiden.

Vi börjar från början: lördag förmiddag. Vi börjar dagen på fastande mage, jag har lite tomt i kylskåpet men framförallt ska vi iväg på rabarberfest på Kretsloppshuset i Mörsil. Jag, Pernilla och Katten cabbar ner och rullar dit och förutom god mat shoppar jag loss bland allt mathantverk och i den ekologiska butiken.

[insert]kretsloppshuset i mörsil, rabarberfest, traningsgladje.se[/insert] [insert]kretsloppshuset i mörsil, rabarberfest, traningsgladje.se[/insert] [insert]kretsloppshuset i mörsil, rabarberfest, traningsgladje.se[/insert] [insert]kretsloppshuset i mörsil, rabarberfest, traningsgladje.se[/insert] [insert]kretsloppshuset i mörsil, rabarberfest, traningsgladje.se[/insert]

När vi kom hem bytte vi snabbt om till barfota och bar ner Rum Runnern till Åresjön. Vi körde lite SUP och när klockan slog rätt tid korkade vi upp vår 4 o’clock chardonnay och hade en himla trevlig eftermiddag nere vid sjön.

[insert]åresjön traningsgladje.se[/insert] [insert]rum runner point 65 åresjön traningsgladje.se[/insert] [insert]åresjön traningsgladje.se[/insert] [insert]åresjön traningsgladje.se[/insert] [insert]åresjön traningsgladje.se[/insert] [insert]åresjön traningsgladje.se[/insert]

Eftersom ljuvliga och ljumma sommarkvällar lyckligtvis är så himla långa fortsatte vi livsnjuteriet på balkongen. Vi poppade en Prosecco och åt jordgubbar och livet och lyckan över fina vänner bubblade.

[insert]IMG_5572 prosecco[/insert] [insert]IMG_5614 prosecco[/insert]

När det blev kväll promenerade vi in till byn och mötte upp med vänner på Parkvillan. Här var det fullt ös med afterbike och grejer; det har ju varit Åre bike festival under helgen. Vi gick till Broken för middag och hann precis beställa innan köket stängde. Jag gjorde hamburgarundantag och valde ribs. Sedan fortsatte kvällen med omsorgsfullt blandade drinkar på Dahlboms.

Strax efter klockan 1 vandrade vi hemåt i ljuset och konstaterade att vi skulle fortfarande kunna få typ 7 timmar sömn innan nästa grej vi ville göra väntade.

[insert]broken i åre traningsgladje.se[/insert] [insert]broken i åre traningsgladje.se[/insert] [insert]broken i åre traningsgladje.se[/insert] [insert]broken i åre traningsgladje.se[/insert]

På söndagsmorgonen hade vi nämligen tänkt åka till Copperhill för fina kombon frukost och spa. Det var högtryck i frukostmatsalen och jag blev lycklig över att så mycket vare ekologiskt. Inne på Level SPA var det tack och lov lugnt och skönt och vi hade många av poolerna för oss själva. Utomhuspoolen är såklart allra bäst, tillsammans med Kerstin Florianprodukterna i duschen efteråt som fick avsluta 24 härliga timmar med finbesök av Katten.

[insert]level spa copperhill traningsgladje.se[/insert] [insert]level spa copperhill traningsgladje.se[/insert] [insert]level spa copperhill traningsgladje.se[/insert] [insert]level spa copperhill traningsgladje.se[/insert] [insert]level spa copperhill traningsgladje.se[/insert] [insert]level spa copperhill traningsgladje.se[/insert]

0