Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Heldag

Katten är här och vi har gjort hela Åre från den ena sidan till den andra. Agdas Kafé i Mattmar hade inte öppnat när vi susade förbi på morgonkvisten efter att jag plockat upp Katarina på flygplatsen men vi åkte rakt till Café Åre torg istället. Där är det ekologiskt så det förslår och jag åt avokadomacka på surdegsbröd och drack kokkaffe.

Efter det tog vi sikte på Åreskutans topp. Vi samsades i kabinbanan med några downhillcyklister innan vi gick den sista biten upp. Det var mycket ooh och aah över utsikten som man inte kunde se sig mätt på.

Sedan var vi såklart fikasugna igen så vi gick till Åre kafferosteri som har en liten uteservering på Åre torg. Jag var på kafferosteriet på Helgesjövallen för inte så länge sedan och pratade med Per och Eva som båda tillhör världseliten i kaffe. Per är bland annat Sveriges bästa barista och jag tokälskar deras kiangoi från Kenya som har en stor och mjuk blommig smak och är alldeles fantastiskt. De serverar också riktigt god bananchokladkaka som är såväl laktos- som glutenfri.

Vi hann gå lite på byn innan vi hade en grillkväll i Storlien att åka till. Restaurang Flamman i Storlien är ett tips värt utflykten – de är dessutom listad i White Guide. På Flamman lagar mat på lokala råvaror och på fredagar under sommaren har de grillkväll. Andra dagar har de grymma vedugnsbakade pizzor.

Efter allt det där var klockan bara 20 och kvällssolen var sådär mjuk och varm och vi åkte runt på lite fler upptäcktsfärder till Storulvån och stranden vid Gevsjön innan vi kom hem och drack lemonad och sorterade tusen bilder som vi fångat under dagen.

Imorgon lär det bli tusen till.

toppen åreskutan traningsgladje.se toppen åreskutan traningsgladje.se toppen åreskutan traningsgladje.se toppen åreskutan traningsgladje.se toppen åreskutan traningsgladje.se toppen åreskutan traningsgladje.se downhill åre traningsgladje.se downhill åre traningsgladje.se åre torg traningsgladje.se restaurang flamman i storlien traningsgladje.se restaurang flamman i storlien traningsgladje.se storlien storlien storlien träningsglädje sara rönne storlien vita nike sneakers storlien

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • […] har haft förmånen att visa upp det bästa av Åre för många, många besökare och här är en av alla perfekta dagar i Åre som går att upprepa för den som vill också i sommar. Här är fler förslag på tema bästa […]

  Sommar i Åre - bästa tipsen 2015-06-11 10:21:59 http://www.traningsgladje.se/2015/06/sommartips-are/
  Svara
 • […] har haft förmånen att visa upp det bästa av Åre för många, många besökare och här är en av alla perfekta dagar i Åre som går att upprepa för den som vill också i sommar. Här är fler förslag på tema bästa […]

  Sommar i Åre - bästa tipsen 2015-06-11 10:21:59 http://www.traningsgladje.se/2015/06/sommartips-are/
  Svara
 • […] finns två ställen i Åre som jag tycker har särskilt schysst mat: Kretsloppshuset i Mörsil och Restaurang Flamman i Storlien. Båda är White Guidelistade och sticker ut från listan över topprankade restauranger och […]

  Skurdalsporten i Storlien 2015-03-07 19:21:53 http://www.traningsgladje.se/2015/03/skurdalsporten/
  Svara
 • […] finns två ställen i Åre som jag tycker har särskilt schysst mat: Kretsloppshuset i Mörsil och Restaurang Flamman i Storlien. Båda är White Guidelistade och sticker ut från listan över topprankade restauranger och […]

  Skurdalsporten i Storlien 2015-03-07 19:21:53 http://www.traningsgladje.se/2015/03/skurdalsporten/
  Svara
 • Tack Mari, Nina & Camilla!!

  Karin: åh, du kommer få helt fantastiskt väder!!

  Jennifer: tack! oftast använder jag mitt 50mm fasta.

  admin 2014-07-07 19:15:48
  Svara
 • Tack Mari, Nina & Camilla!!

  Karin: åh, du kommer få helt fantastiskt väder!!

  Jennifer: tack! oftast använder jag mitt 50mm fasta.

  admin 2014-07-07 19:15:48
  Svara
 • Superfina bilder! Vad använder du för objektiv?

  Jennifer 2014-07-07 17:57:34
  Svara
 • Superfina bilder! Vad använder du för objektiv?

  Jennifer 2014-07-07 17:57:34
  Svara
 • Tack för tipsen! Åker med familjen till Åre i morgon. Kanske ses vi!

  Karin 2014-07-06 23:56:44
  Svara
 • Tack för tipsen! Åker med familjen till Åre i morgon. Kanske ses vi!

  Karin 2014-07-06 23:56:44
  Svara
 • Jag älskar din blogg!!!!

  Betty -the B-ROOM 2014-07-06 10:06:15 http://b-room.se/blogg
  Svara
 • Jag älskar din blogg!!!!

  Betty -the B-ROOM 2014-07-06 10:06:15 http://b-room.se/blogg
  Svara
 • Underbara bilder!

  Camilla 2014-07-05 18:56:37 http://camillatranar.com
  Svara
 • Underbara bilder!

  Camilla 2014-07-05 18:56:37 http://camillatranar.com
  Svara
 • Ja, alltså. Wow:)

  Nina 2014-07-05 11:27:22
  Svara
 • Ja, alltså. Wow:)

  Nina 2014-07-05 11:27:22
  Svara
 • Jag finner inga ord. Vilka bilder 🙂

  Mari 2014-07-05 09:44:03 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Jag finner inga ord. Vilka bilder 🙂

  Mari 2014-07-05 09:44:03 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger