Idag har varit en riktigt bra dag på jobbet. Först var jag rätt långt utanför min comfort zone och diskuterade fiske; men så mycket förstod jag att fjällfiskar gillar lila och glitter under soliga dagar så det är mitt insidertips till dig som ska fiska i fjällen. Sedan åkte jag till Vålådalen och spenderade i princip hela eftermiddagen på Naturum i Vålådalen och med en fantastisk berättare. Jag vet ju mycket väl att Vålådalen är ett sportcentrum av rang även om det kanske är lite dåtid över det men jag fick höra fantastiska historier om hur människor åkte hit och tränade redan under tidigt 1900-tal!

På Vålådalen kan de för övrigt mycket om allt som är utomhus så om du vill ha tips eller undrar om något, från fjäll till fåglar och leder eller pyramiderna, så åk dit. Det är gratis guidning. Jag fick tipset att springa en stig mot Stensdalen så jag gjorde precis det. 60 minuter trail avrundade därmed arbetsdagen och jag lyckades dessutom undvika det stora regnmolnet som huserat här till och från det senaste dygnet.

Min outfit nedan finns för övrigt till superrea (fast jackan hittar jag tyvärr inte). Fyndläge!

ledcentral vålådalen

vålådalen sara

Tights // Craft Elite run (på rea här). Jacka // Craft PR Femme jacket. Skor // Inov-8 (till nästan 50% rabatt här)

0