Jakten på terrängupplevelser går vidare vilken minut som helst. Senast jag sprang trail var i lördags då jag sprang flottarleden mellan Söräng och Runemo utanför Bollnäs. En vacker liten led på ungefär 7 km som går längs med Voxnan. En gång passerar man en hage med djur och typiskt nog stod de där, mitt på stigen, när jag skulle passera.

Jag älskar ju kor och sådant men helst på andra sidan staketet. Detta gäng var dessutom av det yngre slaget – och såklart nyfikna. Men jag tog mod till mig och gick rätt igenom flocken och när jag såg att de började gå efter mig kutade jag järnet.

På fjället ser jag sällan kor, men här finns istället renar. Ibland mitt på stigen eller mitt på vägen. Och i skogen finns en och annan björn och älg. Renar ser jag ofta men som tur är varken björn eller älg. Ibland spelar jag radion högt ur telefonen utan hörlurar för att försäkra mig om att de ska höra mig först.
[insert]skog hälsingland[/insert]

0